Drumbeat/events/Barcelona/17Oct2010

From MozillaWiki
Jump to: navigation, search

(ca) 1a Trobada Drumbeat a Barcelona: escalfant motors per al Festival

S'està preparant la primera edició d'una trobada internacional a Barcelona al voltant de l'aprenentatge i la xarxa oberta, el Festival Drumbeat, que tindrà lloc del 3 al 5 de Novembre.

Des del comitè local de l'organització creiem que és una oportunitat per a mostrar i treballar en projectes locals, que tindran ocasió de donar-se a conèixer i contactar amb altres iniciatives semblants d'arreu del món.

Aquest diumenge 17 ens trobarem per a seguir definint el programa i convidem a venir-hi totes les persones interessades a conèixer millor el Drumbeat, què es prepara per a aquells dies i com proposar-hi activitats; encara sou a temps però cal córrer :)

Ah, i més o menys cap a les 17:00 se servirà un berenar!


(es) 1er Encuentro Drumbeat en Barcelona: calentado motores para el Festival

Se está preparando la primera edición de un encuentro internacional en Barcelona acerca del aprendizaje y la red abierta, el Festival Drumbeat, que tendrá lugar del 3 al 5 de Noviembre.

Des del comité local de la organización creemos que es una oportunidad para mostrar y trabajar en proyectos locales, que tendrán la ocasión de darse a conocer y contactar con otras iniciativas semejantes de todo el mundo.

Este domingo 17 nos encontraremos para seguir definiendo el programa e invitamos a venir a todas las persones interesadas en conocer mejor el Drumbeat, qué se prepara para esos días y cómo proponer actividades; todavía estáis a tiempo, pero a prisa :)

Ah, y alrededor de las 17:00 se servirá una merienda!


Si hi vindràs, apunta-t'hi a sota! — Si vienes, ¡apúntate a continuación!

  • Alina M.
  • Enric Senabre
  • Alex Muntada
  • Toni Hermoso
  • Mariana Benavidez
  • Maria Josep Solé

També pots escriure'ns a / También puedes escribirnos a:

drumbeat-barcelona@lists.mozilla.org